henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Een fotograaf met passie voor zijn vak!

Levenslange tastbare herinnering!

De perfecte zakelijke foto

Als ondernemer besteed je veel aandacht aan de uitstraling van je bedrijf. Je visitekaartje, je logo, je briefpapier: alles in orde.
Maar hoe zit het met de fotografie? Gebruik je stockfoto’s of durf je te laten zien wie jij bent? Maak een afspraak en kom langs in de Haagse fotostudio van Henry’s Photodesign of nodig hem uit op jouw locatie.

zakelijke fotografie
Zakelijke fotografie
bruidsreportage

De mooiste bruidsfoto’s

Henry Badeloe, eigenaar van Henry’s Photodesign is een fotograaf met oog voor details. Henry werkt door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Jullie mooiste momenten legt hij vol met enthousiasme en vakmanschap vast.

Bovendien is hij met zijn passie en creativiteit op de cruciale momenten (onzichtbaar) aanwezig. 

Een sneak preview van mijn werk

Tips & Tricks

Scroll up