henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

bruidskinderen op jullie bruiloft

Bruidskinderen op jullie bruiloft!

Wat zijn eigenlijk bruidskinderen op jullie bruiloft.(bruidsmeisjes en bruidsjonkers)? Zij helpen de sleep

dragen, en strooien de bloemen, openen van de deuren voor het bruidspaar.

Net als in een romantische film!

Daarnaast zijn zij vaak in dezelfde stijl gekleed als de bruid en bruidegom.

In de meeste gevallen denkt iedereen aan de neefjes en nichtjes van het

bruidspaar.

Maar ook eigen kinderen van een koppel kan bruidskinderen zijn.

De bruidskinderen

hoeven namelijk geen familie te zijn. Het kunnen ook de kinderen van een collega of een

vriend of vriendin zijn.

Wat zijn de taken van bruidskinderen?

Dit kan divers zijn, bijvoorbeeld, helpen met het dragen van de ringen, strooien van bloemen, gooien van de rijst en denk aan de bellenblazen. Dat vinden kinderen zeker tof.

Betrek de ouders van de bruidskinderen in de voorbereidingen van jullie huwelijk. Voor de bruidskinderen is het vaak best spannend om een rol te spelen binnen jullie bruiloft. Zorg dat de ouders goed weten wat er van hun kinderen verwacht wordt, zodat ze op de dag zelf hun kinderen kunnen helpen bij het vervullen van hun taak.

En hoe zit het met outfits?

Natuurlijk wil je dat de bruidskinderen geweldig uitzien.

Je gaat iets bijzonders uitzoeken, maar vergeet ook de wensen van de kinderen niet.

Ze moeten wel de outfit leuk vinden en het moet ook passen in het geheel.

Vaak zie ik bij de meeste bruiloften, dat de bruidsmeisjes wit aanhebben en de bruidsjonkers daarentegen in het pak.

 

Overleg ook met de weddingplanner voor meer adviezen.

De weddingplanner kan jullie helpen al jullie ideeën

te realiseren en daarbij aan alle facetten te denken die jullie dag tot één van de mooiste

dagen van jullie leven maakt!

Bruidskinderen tijdens de fotoshoot!

Het moment van de fotoshoot met het Bruidspaar is een mooi en rustig moment waarop jullie even samen kunnen zijn.

Willen jullie graag de kinderen ook op de foto tijdens de fotosessie.

Zorg dan dat ze bij het eerste kwartiertje of het laatste kwartiertje aanwezig zijn.

Bedenk wel dat kinderen vooral kleine kinderen niet erg houden van poseren

en liever lekker willen rondlopen en spelen.

Ik heb vaker op locatie Clingendael in de Den Haag prachtige fotoshoot gemaakt.

 

Scroll up