fotograaf Henry Badeloe
Henry Badeloe

Mijn naam is Henry Badeloe, de beeldmaker voor bruid-en de zakelijke markt.
Mijn missie is om vanuit een krachtig inlevingsvermogen, met geduld en passie voor het maken van het perfecte beeld, mensen een levenslange en tastbare herinnering te geven.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

afvallen voor trouwen

Het is zover ….. je gaat trouwen.

De kilootjes en vetrollen wil je toch een beetje kwijt raken. En wat nu?

Afvallen voor de bruiloft is niet het belangrijkste, maar we begrijpen dat je er goed uit wilt zien op je trouwdag.

De ene bruid flink sporten en de andere bruid gaat een dieet programma volgen. Dus afvallen voor de bruiloft Ik maak vaak mee dat tijdens de boeking dat ik de bruid hoor zeggen, nou moet ik aan mijn figuur gaan werken, terwijl ik zie dat ik een prachtig koppel heb die gaan trouwen. Het lijkt een misschien een trend te zijn dat bij trouwen wordt gedacht, als ik maar niet bijkom, want de trouwjurk zal straks niet passen.

Als je altijd aan de mollige kant geweest bent en opeens in een paar maanden tijd een maatje 36 wilt hebben, dan is dat niet echt realistisch. Stel een doel dat haalbaar is in de tijd die je hebt. Misschien moet je nog een bruidsjurk kopen, geen ramp meestal kan een en al aangepast worden. Is het trouwens wel echt nodig om af te vallen? Je aanstaande wil met je trouwen zoals je bent, en vaak staat een trouwjurk die speciaal voor jouw lichaam gemaakt is sowieso al goed!

Een wat stevige bruid die straalt in haar prachtige bruidsjapon is mooier dan een bruid die niet lekker in haar vel zit omdat ze te snel moest afvallen voor de bruiloft.

Uit een Israëlisch onderzoek bleek ook iets heel interessants voor ons vrouwen: chocolade bij het ontbijt kan zorgen dat je meer afvalt! In het onderzoek werden twee groepen in de gaten gehouden. Een van de groepen krijg bij het ontbijt een stuk chocoladetaart, de andere groep een eiwitrijk dieet. Het aantal calorieën was voor beide groepen gedurende de rest van de dag gelijk. Na 16 weken waren beide groepen evenveel afgevallen, maar de chocoladegroep bleef daarna afvallen waar de eiwitgroep weer aankwam. Nu niet hele chocoladetaarten gaan snoepen in de ochtenden, want als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dit het meestal ook.
Als ik zou moeten afvallen voor de bruiloft, zou ik gezond eten en sporten en geen dieetprogramma’s volgen, maar dat is mijn mening. Met beweging en verantwoord eten blijf je in vorm!

Voor mij geldt dat ieder bruid of bruidegom uniek is en ieder koppel is uniek.
Het maakt niet uit of je dik of den klein of tenger bent. Wat nog belangrijker is dat je gelukkig bent. Ik heb diverse koppels voor mijn lens gehad en altijd genoten van de gezellig koppels tijdens mijn werk, als bruidsfotograaf.
En wil je toch afvallen voor de bruiloft dan, is er heel veel tips op internet te vinden.

Scroll up