henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Tastbare herinneringen van de mooiste dag van je leven, emoties gevangen in beelden die jij de rest van je leven koestert.

✔️ Een goede trouwfotograaf staat in de top 3 van belangrijke zaken.

✔️Jij wilt een tastbare herinnering van je trouwdag zodat je deze nog vele malen kunt herbeleven.

✔️Jij bent op zoek naar een bruidsfotograaf die alle details op sfeervolle wijze vastlegt.

bruidsfotografie

Professionele bruidsfotografie, omdat emoties onbetaalbaar zijn

Gaan jullie trouwen? Wat leuk! Jullie zijn vast heel druk met de planning. De jurk, de ringen, de bruidstaart, de locatie: alles moet perfect zijn op de mooiste dag van je leven. Als het eenmaal zover is, leef je in een roes en voor je het weet is de dag voorbij. Het is een intense dag vol emoties.

Emoties die jij achteraf keer op keer wilt herbeleven! Ook de emoties en belevenissen van de liefste mensen om je heen, want die krijg je lang niet altijd mee.

Dat is precies wat ik doe. Als professioneel bruidsfotograaf leg ik emoties vast. Emoties zijn onbetaalbaar.

Je (schoon)ouders die elkaar liefdevol aankijken, de bewonderende blik van je kinderen als ze jou voor het eerst in je bruidsjurk zien, oma die een traantje wegpinkt. Het zijn momenten die je niet altijd meekrijgt op de dag zelf, maar die wél ontzettend bijzonder zijn. Cruciale momenten die ik nooit mis. Vanuit eigenzinnige invalshoeken leg ik deze veelzeggende details op unieke wijze vast.

Wil je zeker weten dat jij alle mooie emoties en herinneringen jaren later nog voelt en herbeleeft bij het bekijken van je trouwalbum? Laten we dan snel kennismaken

Trouwfotograaf voor een prewedding shoot

Wil je ook een fotoreportage van de verloving? Heb je geen geschikte foto’s van jullie samen voor de uitnodiging? Of wil je vast gewend raken aan een camera in je buurt? Dan is een prewedding shoot door een professionele trouwfotograaf iets voor jullie!

 

Bruidsfotografie met Mooi Weer Garantie: uniek in Nederland

Ook als je in de zomer trouwt, weet je in Nederland helaas nooit zeker dat het niet regent. Daarom bied ik jullie graag de Mooi Weer Garantie aan.

Dit houdt het in:

 • Als het regent tijdens de geplande fotoshoot, organiseer ik een ‘after-wedding shoot’.
 • Gedurende twee uur doen we de fotoshoot in zo’n twee uur gewoon over, mét mooi weer.
 • Ik regel een professionele visagist en stylist, jullie komen in je trouwkleding naar de gewenste locatie.
 • De foto’s kun je gewoon verwerken in je trouwalbum of ik maak er een apart after-wedding-album van.
 • De Mooi Weer Garantie is mogelijk voor bruiloften in de maanden april tot en met oktober.

Jullie boeken de Mooi Weer Garantie direct tijdens de eerste boeking.

Voor € 275,- extra hebben jullie de zekerheid van prachtige trouwfoto’s op een stralende dag.

mooi weer garantie, bruidsfotografie
bruidsfotografie

Destination wedding: bruidsfotografie in het buitenland

Gaan jullie trouwen op een locatie in het buitenland? Wat bijzonder! Het brengt wel behoorlijk wat extra geregel met zich mee, zoals het papierwerk en het vervoer van de gasten.

Hebben jullie ook al nagedacht over de bruidsfotograaf? Het heeft veel voordelen om een trouwfotograaf vanuit Nederland te laten overkomen:

 • We spreken dezelfde taal.
 • We kunnen elkaar voorafgaand aan de bruiloft ontmoeten om te ontdekken of er een klik is.
 • Na de bruiloft leg je snel en eenvoudig contact als er vragen zijn. 

Als ervaren fotograaf reis ik met jullie mee om de mooiste dag van je leven op unieke wijze vast te leggen. Prijs op aanvraag.

bruidsfototgrafie
Loveshoot in Colombia
bruidsfotografie
Wedding in New Delhi

Trouwfotograaf met second shooter

Met een second shooter, oftewel een tweede (bruids)fotograaf, wordt jullie trouwdag vanuit meerdere perspectieven vastgelegd.

 

Meestal kleedt de bruid zich op een andere locatie om dan de bruidegom, dit gebeurt wel vaak op hetzelfde tijdstip.

Er gaat veel kostbare tijd verloren als de bruidsfotograaf van de ene naar de andere locatie moet reizen.

Of het moment dat de bruid en haar vader nog even staan te wachten voordat de ceremonie begint en de bruidegom in spanning bij het altaar staat.

 

Met een second shooter weet je zeker dat echt élk moment wordt vastgelegd. Er zijn meer voordelen:

 • 4 ogen en 4 camera’s en dus 25% meer foto’s.
 • Verschillende lenzen met verschillende perspectieven.
 • De second shooter kost een factie van de hoofdbruidsfotograaf.
professionele fotograaf

Over Henry: bruidsfotograaf met oog voor detail

Een trouwreportage start bij mij altijd met een uitgebreid gesprek, want ik vind het net zo belangrijk als jullie dat die ‘klik’ er is. Ik wil jullie leren kennen en goed begrijpen wat jullie wensen zijn. Wat zijn de belangrijke momenten? Welke groepsfoto’s willen jullie? Wie of wat mag er absoluut niet ontbreken op de beelden?

 

Op de dag zelf ben ik op subtiele wijze op de achtergrond aanwezig. Met de nodige humor stel ik mensen op hun gemak en maak ik de hele dag foto´s. Ik kijk niet naar de tijd en ga pas weg als ook de laatste feestganger vertrokken is.

 

Alles wat er rondom de belangrijkste momenten heen gebeurt, is minstens zo belangrijk. Een close-up van de jurk, de knutsels van de kinderen, het bruidsboeket, het eten. Ik leg al deze bijzondere details vast. Dit zorgt voor verrassende en bijzondere beelden en maken een bruidsreportage echt helemaal af.

 

Als ik van het bruidspaar terugkrijg dat zij mij vanuit het diepste van hun hart dankbaar zijn voor de ontroerende bruidsfoto’s, dan is mijn missie geslaagd!

Wil jij van je bruidsreportage een unieke, tastbare herinnering maken?

Gallery bruidsfotografie

De bruid

De bruid

Bruidspaar

Details

Tips & Tricks

Scroll up