henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Persbericht en publicaties

Aanwezig zijn op de mooiste dag van jullie leven, en dat vast mogen leggen.

Met alle emoties en blijdschap die er op jullie grote dag zijn, dat is geweldig om te doen.

Dat zie je ook weer terug: stijlvolle, eigentijdse bruidsfoto’s met oog voor details.

Levenslange tastbare herinnering voor het leven en met passie vastgelegd.

 

Persbericht

PERSBERICHT                                             Den Haag, 10-09-2021

 

Henry Badeloe behaalt eervolle vermelding Bruidsfoto Award 2021

 

Persbericht en publicaties.

Maandagmiddag 6 september zijn de Bruidsfoto Awards 2021 voor de zeventiende keer op rij uitgereikt.

Uit bijna 700 inzendingen nomineerde een onafhankelijke en internationale vakjury begin dit jaar 64 foto’s in 8 verschillende categorieën.

In de afgelopen maanden konden bruidsparen online stemmen op hun favoriete foto’s.

En behaalde Henry Badeloe daarmee een eervolle vermelding in de categorie De Bruid.

Alle winnaars en eervolle vermeldingen

De Bruidsfoto Award heeft als doel de nieuwste bruidsfoto trends te laten zien.

En bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

Voor het complete overzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen, kijk op www.bruidsfotoaward.nl

 

Het doel van de Bruidsfoto Award

De verkiezing Bruidsfoto Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto trends te laten zien. En bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven.

Het is natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd.

Op deze wijze draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen en stimuleert de Bruidsfoto Award bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie in Nederland en België.

Publicatie in Magazine G-kracht.

Foto’s herinneren eraan wat mensen vaak vergeten.

Als vakbekwaam afscheidsfotograaf fotograaf wil ik mensen een levenslange, tastbare herinnering geven. 

Dit doe ik vanuit een krachtig inlevingsvermogen en met oog voor detail, geduld en passie voor het maken van het perfecte beeld.  Want tijdens een uitvaart gaat alles in een roes. Nabestaanden van de overledene maken door hun verdriet niet alles bewust mee.  Een rouwreportage levert een betekenisvolle bijdrage aan het verwerken van het verlies van een dierbare.  En het levert een tastbare herinnering op in de vorm van een bijzonder naslagwerk. 

In Magazine G-kracht mocht ik mijn passie en verhaal mogen vertellen omtrent de uitvaartfotografie. Magazine G-kracht is een twee jaarlijkse uitgave van Van Galen Design en breidt uit met specials altijd op duurzaam of circulair papier. Met plezier biedt Van Galen Design dit magazine aan om te lezen en te delen met ondernemers, organisaties en relaties rondom het Groene Hart. Het doel is om elkaar te versterken, verbinden en helpen met de ontwikkeling en groei, successen vieren of noviteiten te delen. Dit gebeurt op basis van verhalen, blogs en persoonlijke ondernemersportretten en/of een thema om aan te haken.

De missie is elkaars kernkwaliteiten promoten door Magazine G-kracht zowel digitaal als in papieren versie te delen in het netwerk.

Waar staat G-kracht voor?

VanGalen-kracht, G-kracht (dat is de totale kracht die op een bewegend voorwerp werkt en die leidt tot een versnelling), Groene Hart, Goed, Goud, de rivier de Gouwe en het ondernemersnetwerk De Gouwe, Groei, Groot(s), Goal, Gezond, Geliefd, Gunnen, Geven, Gek, Gedachten, Geloven in jezelf en Gewoon bijzonder, G…

 

 

Tips & Tricks

Scroll up