henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Basiscursus fotografie

Diensten

Je bent begonnen als hobbyist, een beetje erbij, want het is zo leuk om te doen.

Maar je wilt meer

Basiscursus fotografie.

Bloemetjes, bijtjes en misschien soms een portret, familiefoto’s, superleuk! Op een gegeven moment wil je meer, een betere camera, toch dat ene hele fijne objectief en het lijkt je ook leuk om meer mensen te fotograferen. Misschien heb je zelfs al een betaalde klus gedaan en merk je dat het je extra motiveert om nog mooier werk te maken.

Mensen blij maken met jouw fotografie, dat is toch geweldig!

Daarom geef ik een basiscursus fotografie.

Heb je een digitaal of een analoge camera? Dan nodig ik je uit deel te nemen aan deze cursus om jouw niveau naar een hoger peil te brengen.

Kennis is macht

Ervaring is heel belangrijk, dit leer niet in een cursus van You Tube video’s.

Als je je klanten zekerheid en kwaliteit wilt geven, dan is een opleiding tot fotograaf of een goede cursus bij de vakfotograaf onontbeerlijk.
Er worden vaak cursussen gegeven van beroepsfotografen die jarenlang ervaring hebben. Vaak wordt er dan Masterclass gegeven om jou als fotograaf naar een hoger niveau te brengen. En dat leer je niet op You Tube. Want fotograaf ben je niet te veel bezig met je camera maar je let goed op en je bent alert op de juiste momenten, om deze vast te kunnen leggen.
De camera is een registratiemiddel.

Te veel bezig zijn met instellingen op je camera, mis je de mooie tedere momenten. Een ervaren fotograaf met gedegen vakkennis en ervaring kan onder tijdsdruk ook bij slechte lichtomstandigheden de tedere en juiste momenten vast kunne leggen.
Ik zie vaak dat onervaren fotografen dit doen. Omdat ze geen zekerheid hebben of de foto is genomen. Een fotograaf met minder ervaring zal ook minder boekingen hebben en zal een lagere tarief hanteren.

Dus ga voor kwaliteit en kennis neem contact op voor de mogelijkheden.
“Want kennis is macht”

Onderwerpen

– kennismaking camera
– diafragma (lensopening)
– sluitertijd
– compositie en standpunten
– accessoires
– introductie fotobewerking op de computer
– fotografen op locatie en oefenen in de praktijk
– evaluatie  

Aan het eind van elke bijeenkomst krijgt u een opdracht mee om te oefenen

Voorkennis
Voor deze basiscursus is geen voorkennis vereist.

Omvang van de cursus
De basiscursus bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur op zondagen.

Deelnemers en prijzen
Maximaal 4 deelnemers om de volle aandacht aan iedereen te kunnen geven. Kosten: 195 euro te voldoen voor de aanvang van de cursus.

Wanneer start de cursus?

Op aanvraag.

Locatie
Rijswijk (cursusruimte) en de cursus wordt op zondagen gegeven. Er is koffie, thee en broodjes.

Aarzel niet meld je tijdig aan, de vorige moest ik belangstellenden teleurstellen. Leer het vak van een echte vakman met meer dan 30 jaar ervaring!

Tips & Tricks

Scroll up