fotograaf Henry Badeloe
Henry Badeloe

Mijn naam is Henry Badeloe, de beeldmaker voor bruid-en de zakelijke markt.
Mijn missie is om vanuit een krachtig inlevingsvermogen, met geduld en passie voor het maken van het perfecte beeld, mensen een levenslange en tastbare herinnering te geven. In mijn vrije tijd doe ik an sport om in conditie te blijven. Ik hou van reizen en fietsen en natuurlijk fotografeer ik ook veel in mijn vrije tijd.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

verlovingshoot

Verlovingshoot!

Verlovingshoot is nog nooit zo geweldig geweest! Verlovingsfoto’s (pre-wedding shoot) zijn nu helemaal hot! De meeste koppels nemen bij mij een pre-wedding-shoot af.

Het is een mooi excuus om samen een keer een paar leuke foto’s van jullie te laten maken. Deze pre-wedding shoot kan ook meteen helpen bij wat jullie wel en niet willen tijdens het maken van de trouwfoto’s. En wat je wel en niet leuk vindt natuurlijk! En ook de klik met de fotograaf en leer je de fotograaf ook kennen, hoe zijn of haar werkwijze is.

Wat zijn verlovingsfoto's?

Verlovingsfoto’s worden vaak door een professionele fotograaf gemaakt. De foto’s worden gebruikt bij aankondiging van jullie huwelijk, je kan ze plaatsen op je eigen trouwsite en je kan ze gebruiken als decoratie op je bruiloft. Pre wedding-shoot een leuke toevoeging aan het geheel!
Het is een leuke herinnering aan jullie verloving en het is leuk voor de gasten op jullie bruiloft als jullie ervoor kiezen de foto’s te gebruiken als decoratie op de bruiloft.

De verlovingshoot

Dit is de ideale manier om al kennis te maken met de fotograaf die alle intieme kiekjes op de grote dag zelf gaat maken. Het is belangrijk om je lekker te voelen bij poses en de camera, zodat je jezelf kunt zijn. Je kunt alle kanten op met een pre-wedding shoot. Bespreek jullie wensen met de fotograaf. Ik bespreek altijd van tevoren op welk locatie wij de verlovingshoot gaan vastleggen.

De locatie is belangrijk, deze bepaald de sfeer. Kies voor een alledaagse locatie (de stad), mooie park en zelf in het bos, of ga voor een unieke grappige locatie. Een pre-wedding shoot is niet alleen leuk om de fotolijstjes in de gang mee te kunnen vullen. Gebruik ze voor de bedankjes, save-the-date kaartjes, dagboek, een persoonlijke trouwwebsite of blog ect.

 

Tips voor een pre-wedding of verlovingshoot

 

Nog een paar simpele tips voor mooie en originele foto’s:

De foto’s kun je gebruiken voor de uitnodiging of bedankkaart of als decoratie op jullie bruiloft. Zouden jullie ook verlovingsfoto’s willen laten maken? Het is namelijk wel leuk.  Kijk eens naar de pre-wedding-shoots die ik reeds heb gemaakt van de verloofde koppels, waarvan ik ook de bruiloften heb gefotografeerd.

Scroll up