fotograaf Henry Badeloe
Henry Badeloe

Mijn naam is Henry Badeloe, de beeldmaker voor bruid-en de zakelijke markt.
Mijn missie is om vanuit een krachtig inlevingsvermogen, met geduld en passie voor het maken van het perfecte beeld, mensen een levenslange en tastbare herinnering te geven.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Diensten

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten Foto’s versterken het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf

Profielfoto's

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten. Hoe belangrijk is een zakelijke portret of profielfoto? Social media, visitekaartjes of websites. Ze worden allemaal gesierd door een profielfoto. Als ondernemer ben je gedreven. Geloof in je bedrijf en jouw kwaliteiten en passie en toegevoerde waarde. Dat wil je overbrengen aan je klanten. “Met een goed portret maak je verschil, val je op en kan je vertrouwen wekken.”

Architectuur & woning

Architectuur en interieur fotografie. Met doordachte compositie en met mooie lijnenspel in beeld gebracht.

Hoe zichtbaar ben je?

Als ondernemer ben je gedreven en geloof je in je bedrijf en jouw kwaliteiten. Durf jij je te laten zien?

Met bedrijfsfotografie en zakelijke portretten profielfoto maak je verschil en wek je vertrouwen op.

Maak een afspraak voor een professioneel zakelijk portret en word zichtbaar. Met meer dan 15 jaar ervaring als portretfotograaf denk ik met jou mee.
De koffie staat niet klaar, maar wordt vers gezet.

Werkwijze

Na een telefonische intake maak ik een heldere offerte. Hierin zie je precies wat het kost, hoe we te werk gaan en wanneer je de foto’s mag verwachten.

Bedrijfsfotografie kan op locatie of in de fotostudio in Den Haag plaatsvinden.

 

Met meer dan 10 jaar ervaring in het fotolab corrigeer ik de afbeeldingen zodat jij de topkwaliteit krijgt die je van een professionele fotograaf verwacht.

bedrijfsfotografie en zakelijke portretten
bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

De kracht van video voor jouw bedrijf

Video is ideaal om een krachtige eerste indruk geven van je bedrijf. Een sterke trigger waardoor de bezoeker meer over je bedrijf wil weten. Allereerst, wat wil je vertellen over jouw bedrijf? Wat maakt jouw bedrijf zo uniek? En waarom zouden klanten voor jouw bedrijf kiezen? Wil je ook beter ranken met jouw videocontent in Google en wil je beter gevonden worden? Het inzetten van videomarketing (videocontent) om klanten te bereiken, komt nog het meest in de buurt van een persoonlijk gesprek. Jezelf voor de camera is niet voor iedereen even makkelijk. Ik had zelf ook moeite mee. Goede begeleiding en mensen op hun gemak stellen is een vak apart. Daarom help ondernemers graag om verder te komen. Door jarenlange ervaring met video ben ik bereid jouw boodschap over te brengen naar jouw potentiële klanten. En dat doe je niet effe, met je mobiel vastleggen. Het vraagt goede voorbereiding, script doornemen, de opname (dag) en montage, revisies. Daarna gaan we samen bekijken op welk Social Media platform je beter scoort. Neem jezelf serieus en bel voor een afspraak en wij bespreken samen jouw ideeën. Videomarketing neemt steeds toe en wordt veelvuldig toegepast. Neem de stap en onderscheid jezelf als een professioneel bedrijf. Ik wil je graag helpen, neem contact op.
bedrijfsfotografie en zakelijke portretten
Wie gingen je voor?

Tips & Tricks

Scroll up