henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Referenties
Henry’s Photodesigns

 

Sissy en Simon

Referenties henrysphotodesign.

 

Henry Badeloe was onze trouwfotograaf en is ons zeer goed bevallen.

De dag was behoorlijk vol: fotosessie, trouwerij en feest in de avond. De hele dag is de fotograaf er bij geweest.

Met de fotosessie zijn we goed begeleid voor mooie foto’s, en de rest van de dag eigenlijk zeer vrij gelaten waarbij

zonder hinder de foto’s zijn genomen. Het is toch niet zomaar iemand die de hele dag er bij  is, maar ook wist hij weer niet te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Henry weet de momenten te pakken voor mooie foto’s.
Wij hebben Henry als een professionele, betrokken, creatieve,

oog voor detail maar vooral een gezellige man,

ervaren met een groot gevoel voor humor. Hier zijn we erg tevreden over.

referenties
Simon en Sissy

 

Shalini en Akshay

 

Henry is een zeer professionele fotograaf met een enorme passie voor zijn vak. Zijn passie zie je echt terug in zijn werk. Hij is zeer creatief en zorgt ervoor dat je geweldig op de foto’s staat. Henry is erg behulpzaam en stelt je op je gemak waar nodig.

Wij zijn ontzettend blij dat hij onze bruiloft heeft vastgelegd! Het resultaat is prachtig en door naar zijn foto’s te kijken beleven wij onze dag steeds weer opnieuw.

Wij trouwen in het mooie stadhuis van Vlaardingen.

Wij bevelen hem zeker aan!

Neem contact met hem op.

bruidsreportage -referenties
Shalini en Akshay

 

Manon en Ashley  

 

Henry was onze fotograaf op de bruiloft en we hadden ons geen betere kunnen wensen. 

 

In de ochtend hebben wij een shoot gedaan in het park. De foto’s van deze shoot zijn prachtig geworden. Veel mooier dan dat wij hadden verwacht. Soms waren we Henry kwijt, maar vonden we hem achter een bosje terug, vanwaar hij schitterende foto’s schoot. Hij is een zeer creatieve fotograaf. 

Na deze shoot zijn wij naar de locatie gegaan, alwaar Henry al onze gasten op de foto heeft gezet. Dit zijn prachtige foto’s geworden. 

Ook hier liet Henry weer zien dat hij een zeer creatieve en professionele fotograaf is. Hij is super leuk met kinderen en dat levert dan ook ontzettend mooie beelden op. 

 

Als je Henry als fotograaf hebt, weet je zeker dat je een dag vol met humor krijgt. Na de bruiloft kregen wij als snel foto’s toegestuurd. Henry heeft ons ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van de trouwboeken. Deze zijn ook echt prachtig geworden. 

 

Henry is een super professionele, creatieve en enthousiaste fotograaf. Wij raden Henry dan ook absoluut aan iedereen aan.

referenties, bruidsfotografie
Manon en Ashley

 

Anu Damveld en Stefan Dommers

 We zijn zeer tevreden over Henry’s Photodesign. Het was prettig samenwerken met de fotograaf.

We kijken positief terug op de flexibiliteit en professionaliteit van Henry Badeloe. In overleg zijn afspraken vastgelegd (tijden etc.)De hele dag door zijn vele foto’s gemaakt en we zijn ontzettend blij met het mooie resultaat!

We zullen Henry ook aanbevelen bij onze vrienden en familie!

Anu en Stefan

Janine en Rakesh

 We hadden het weer mee en iedereen was in de stemming. Wij zijn getrouwd in Museum de Cruquius in Hoofddorp. We wilden graag een relaxte sfeer die dag en dat is goed gelukt. Van het begin tot eind waren de fotografen bij ons en hebben alles geweldig en alle momenten goed vastgelegd. Creativiteit was goed gebruikt want het zijn schitterende foto’s geworden. Als wij de foto’s terugkijken dan beleven wij als opnieuw. Ook ’s avonds zijn de belangrijkste en leuke momenten vastgelegd. Van het begin tot eind was het contact met Henry super. Hij probeert samen tot een oplossing te komen en om aan je wensen te voldoen, als je ideeën hebt dan zijn die ook welkom. Henry is overal op tijd, heeft zijn zaken goed op orde en weet waar hij mee bezig is. Kortom “Trouwen met Henry” is voor ons: enthousiast, prettig contact, goede prijs en supermooie foto’s!
referenties
Janine en Rakesh

Arzoo Hamdam

Een spetterende fotoshoot met fotograaf Henry. Ik wil meer gaan poseren en ik werd gevraagd door Henry om te poseren. Ik vond het heel fijn om met Henry te werken en ik voelde mij echt op mijn gemak. Ook mocht ik een fotoshoot doen voor een Indiase kledingzaak en natuurlijk samen met Henry. Gewoon een topfotograaf!
referenties
Arzoo Hamdam

Fotoshoot Sariesma

 Henry is een professional, creatief en goed in omgang. In het begin van de fotoshoot was ik ietwat nerveus en onzeker, deze gevoelens wisten en Henry en zijn assistent om te zetten in een leuke aangename sfeer.Het resultaat met Henry’s creativiteit mag er dan ook zeker wezen. Henry’s Photodesign is zeker een aanrader! Sariesma van Nunspeet Princess Charity Indian Beauty Queen 2017 the Netherlands Princess Congeniality Indian Beauty Queen 2017 the Netherlands Mrs. India Worldewide 2017 the Netherlands Mrs. India Worldwide 2017 Beautifulface
referenties
Sariesma van Nunspeet

Mandy en Ferry

Pre wedding shoot.

Een super leuke pre-wedding shoot gehad. Heel fijn om alvast te wennen aan hoe je het best kunt staan en doen zeker ook voor ons 2 jarig zoontje dat hij niet voor een verassing staat op de bruiloft zelf.

Ons zoontje en wij hebben genoten en nu op naar de echte trouw foto’s 6 juni.

Ik zeg echt een aanrader Henry Is een super aardige man en ook zeker voor kinderen.

pre weddignshoot
Mandy en Ferry
Scroll up