henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

kleine details bij een bruiloft

Kleine details bij de bruiloft.

Kleine details vastleggen bij de bruiloft

Een bruiloft bevat altijd veel kleine details. De grote lijnen zijn over het algemeen duidelijk, maar het zijn de kleine details die de dag wel of niet tot een succes maken. Het zijn van die kleine dingen die je snel over het hoofd ziet, maar de vakfotograaf heeft oog voor details.

Ik heb oog voor details en fotografeer bij alle bruiloften de kleine details.

Details aan het begin van de bruiloft

Zodra ik bij de bruid ben en ik ben altijd eerder en op tijd aanwezig.

Ik heb dan alle tijd om de details te fotograferen.

Denk aan tasje van de bruid, de make-up (het opmaken van de bruid). Ik kan goed samenwerken met de visagisten en maak ook veel The Making of….

De bruidskinderen met prachtige kleding

Ook de jongsten vergeet ik niet. Denk aan de bruidskinderen.

Heel grappig de kleine schoentjes, armbandjes.

Daar ik ook veel New Born en kinderfoto’s heb gemaakt, kan ik heel goed omgaan met de bruidskinderen.

Hierdoor maak ik spontane foto’s van de leuke en grappige momenten.

De fotoshoot op locatie

Dan volgt de fotoshoot op locatie en eveneens let ik hier ook op de details.

Niet alleen dat het bruidspaar samen goed op de foto staan, maar de details, portretten de ogen, ringen boeket, portret alleen van de bruid en bruidegom.

Er is heel veel te fotograferen op locatie en soms is de tijd te kort en moet als beeldmaker snel schakelen om toch mooie details vast te leggen.

Ik fotografeer meer dan 30 jaar en gelukkig ben ik getraind hierop te letten.

Dit is ook een prachtige locatie voor trouwfotografie.

Receptie en feest

Dan komt het leuke ontspannende gedeelte, want de spanning tijdens de officiële plechtigheid is voorbij.

Mooie details vastleggen, de taart de tafelschikking, diner en de champagne. De sfeer van de party de zaal en omgeving.

Dus details is heel belangrijk bij bruiloften. Want je wilt toch alles terugzien hoe jouw bruiloft was.

Voor meer inspiratie, bekijk een selectie foto’s van details die ik afgelopen heb vastgelegd.

Wil je meer informatie over een schitterende bruidsfotografie, neem dan contact op voor een gesprek.

Ik heb de vakkennis en expertise in huis!

Scroll up