henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Personal branding fotograaf

Een professionele personal branding fotograaf

Een professionele personal branding fotograaf.

Heb je die dan nodig?

Een foto met je telefoon is natuurlijk snel gemaakt.

Tegenwoordig is iedereen fotograaf, maar niet iedereen is een professionele personal branding fotograaf.

Zou het niet fantastisch zijn als je samen met mij, jouw personal branding fotograaf een hele grote verzameling kunt maken met zoveel professionele foto’s dat je elke dag van het jaar top of mind kan blijven bij jouw volgers?

Denk ook aan de bezoekers van jouw website.

Maar voor internet is de telefoon goed toch?

Dat is op zich mogelijk, maar professionele foto’s die het verschil kunnen maken voor jouw eigen bedrijf.

Professionele foto’s gaan langer mee dan jouw telefoon.

Wellicht heb je zelf nog niet echt een idee van hoe de foto’s eruit zouden moeten komen te zien.

Of misschien heb je al wel een website met daarop foto’s, maar mogen deze foto’s een upgrade krijgen.

Samen bespreek ik graag jouw wensen en ideeën en help ik je meedenken over wat je wilt uitstralen.

Waarom een personal branding fotograaf voor jouw bedrijf?

 • De juiste belichting
  In de belichting van jou en jouw bedrijf investeer ik veel tijd en moeite. Met professionele belichting of het creatief inzetten van natuurlijk licht maak ik als personal branding fotograaf beelden die er echt uit springen.
 • Apparatuur
  Ik werk alleen met professionele fotografie-apparatuur. Met meer dan 25 jaar ervaring als professioneel beeldmaker in binnen- en buitenland kan ik met deze apparatuur lezen en schrijven en in elke denkbare situatie fotograferen.
 • Plezier
  Misschien ben je niet gewend voor de camera te staan en vind je het spannend om op de foto te ‘moeten’.
 •  Door mijn energie en enthousiasme weet ik zeker dat ik jou kan laten ontdooien voor de camera en jij de beste versie van jezelf op de foto zal laten zien.
 • Een shoot benader ik altijd serieus, maar ook met een knipoog.
 • Zorgvuldige nabewerking
  Alle beelden bewerk ik persoonlijk en zorgvuldig na. Kleine wondjes of vlekjes die kunnen afleiden worden verwijderd. Zo ontstaan er krachtige beelden van jou of jouw bedrijf waar jij en je volgers met plezier naar kijken.
 • Ik werk met gekalibreerde beeldschermen om optimale kwaliteit te garanderen.
 • “Je krijgt nooit een tweede kans voor jouw eerste indruk”.     Neem hier contact voor een kennismaking.
Scroll up