henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Waarom trouwen op een locatie

Het is zover ….. je gaat trouwen.

Waarom trouwen op een locatie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Wat is er dan mooier om al jullie feestelijkheden op 1 locatie te vieren in plaats van verspreid over meerdere locaties? We zien deze trend steeds vaker in huwelijkenland. Maar waarom eigenlijk? In deze blog zetten wij de voordelen van trouwen op één en dezelfde trouwlocatie op een rij.

Traditioneel is het heel gebruikelijk…. Trouwen in de kerk of in het gemeentehuis, met zijn allen verhuizen voor de receptie en soms voor de feestavond weer ergens anders heen

Trouwerijen verspreid over meerdere locaties op één dag zijn nog steeds in de meerderheid, maar steeds vaker wordt deze trend gebroken. En dat is niet voor niets, want een huwelijk op 1 locatie is hartstikke in! Waarom?

1. Geen stress met voorbereidingen van meerdere locaties

Jullie huwelijk op dezelfde locatie houden, zal jullie werk ongetwijfeld erg vergemakkelijken. Geen stress om iedereen op tijd op de volgende locatie te krijgen, niet ellenlang rondrennen voor alle voorbereidingen, geen tig herhaalbezoekjes overal heen, een eenvoudigere planning en een beter overzicht. Moeten we nog doorgaan? Een trouwerij op 1 locatie is vooral heel erg makkelijk!

 

2. Alle gasten zijn bij alles op tijd

Nog een groot voordeel als jullie op één en dezelfde locatie blijven: iedereen hoeft maar één keer naar de trouwlocatie toe te komen in plaats van zes keer te verhuizen. Voordeel is dat iedereen, eenmaal op plaats van bestemming, overal op tijd voor zal zijn. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de cateraars, trouwvervoerders, getuigen en ringenbezorgers.

 

3. Je hebt altijd dezelfde goede sfeer

Heerlijk hoor. Elkaar het ja-woord geven in de tuin voor het 17e eeuwse kasteel, het glas heffen in de statige stallen en het feest afsluiten in de torenkamer van het kasteel zelf. Het leuke aan zo’n dag is dat de sfeer op zo’n zelfde locatie telkens hetzelfde blijft. Deze wordt niet onderbroken omdat er verhuisd moet worden naar een andere locatie voor de feestavond. Iedereen beleeft alles bovendien met zijn allen, zonder ieder apart in zijn auto te moeten rijden, dus sfeer verzekerd!

 

4. Je kunt flexibel omgaan met uitlopen

Trouwen op dezelfde locatie maakt jullie als bruidspaar vaak net even flexibeler. Stel dat de receptie uitloopt, dan is er geen man overboord als je daarna toch ook daar de feestavond houdt. En begint het er tijdens de plechtigheid wel erg dreigend uit te zien? Dan is een tochtje naar binnen veelal snel en gemakkelijk gemaakt. Er zijn toch geen andere bruidsparen die staan te wachten.

 

5. De hele bruiloft voelt heel compleet aan

Grote trouwlocaties waar alle festiviteiten plaats kunnen vinden, hebben vaak al jarenlange ervaring, inside information en een professioneel netwerk van samenwerkingspartners. Zo weten de trouwlocatie-eigenaren vaak precies welke cateraar het beste bij welke bruidspaar past, welke taartmaker het beste die moderne wensen kan vertalen en welke bloemist voor de juiste corsage zorgt. Door al deze tips maak je jullie bruiloft op één locatie zeker nog completer.

 

6. Trouwen op 1 locatie maakt de bruiloft zeer persoonlijk

Een uurtje receptie hier, een uurtje borrelen daar en het ja-woord even snel daarvoor. Ja, het kan, maar vaak is zo’n versnipperde trouwdag niet zo heel persoonlijk. Terwijl als je de hele dag op één en dezelfde locatie verblijft, er ongetwijfeld veel meer besproken zal worden. Zo kan er veel beter op individuele wensen en eisen ingegaan worden waardoor de bruiloft op één en dezelfde locatie veel meer op maat en persoonlijker is.

 

7. Trouwen op 1 locatie is vaak voordeliger

Trouwen op één en dezelfde locatie heeft als voordeel dat het in veel gevallen goedkoper is. Je huurt immers dezelfde locatie voor langere tijd achteraan, wat voor de verhuurder ook een voordeel geeft. Bovendien ben je niet meerdere keren geld kwijt aan extra decoratie of vervoer om er te komen. Uiteindelijk is trouwen op één locatie bijna altijd voordeliger!

Scroll up