henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

De mooiste bruidsfoto’s

Diensten

Na de bruiloft komt het grote nagenieten.

Bruidsfotografie

Bij een trouwreportage besteed ik vooraf ruim tijd om het bruidspaar te leren kennen en hun wensen te bespreken.

Prewedding

Veel stellen kiezen ervoor om voor de bruiloft een pre wedding shoot te doen.

Uniek in Nederland

Mooi weer garantie Nederland.

Het is mogelijk om bij Henry’s Photodesign een mooi weer garantie te boeken. Natuurlijk is het geen garantie voor mooi weer op de dag zelf want daar kunnen we helaas helemaal niets aan doen.

Maar regent het tijdens de geplande photoshoot en schijnt er geen enkel straaltje zon dan kun je een ‘after-weddingshoot’ boeken.
We doen de losse shoot van ongeveer 2 uur,  op een mooie dag en op een af te spreken moment van dezelfde week, maand of jaar.
Ik regel een professionele visagiste en stylist, jullie zorgen dat jullie trouwkleren klaar liggen en we maken er een supervette fotoshoot van!

De foto’s die ik maak kunnen uiteraard verwerkt worden in jullie trouwalbum alsof het op jullie trouwdag was. Vind je dit nep of niet passend dan maak ik een apart album voor je: een After-Weddingalbum.

Tip: Prachtige locatie voor afterwedding shoots.

Tarief Mooi Weer Garantie

De mooi weer garantie Nederland regel je direct tijdens het boeken. Tegen een beperkt tarief van 275 euro heb je de zekerheid van een stralende zon op jullie trouwfoto’s.  De after-weddingshoot is af te sluiten voor een huwelijksdag in de maanden april tot en met oktober.

Let op: de garantie is alleen geldig als het, tijdens de geplande fotoshoot op de huwelijksdag, regende en er geen enkel zonnestraaltje te zien was.

mooi weer garantie
mooi weer garantie, bruidsfotografie

Trouwdag letterlijk of figuurlijk in het water gevallen?

Hadden jullie andere foto’s verwacht van een fotograaf tijdens de fotoshoot? Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een After-weddingshoot” te boeken.

Mooi weer garantie in Nederland. 

Ik ga graag met jullie op pad om op een prachtige zomerdag of -avond, romantische foto’s van jullie te maken!

Tips & Tricks

Scroll up