henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Stagiair fotograaf gezocht. 

Wil je het vak fotograaf tijdens de praktijk leren. 

Diensten
stagelden voor fotografie

Loop nu met ons mee bij diverse projecten. 

Stage lopen fotografie, dit is jouw kans.

Om stage te lopen bij Henry’s Photodesign wordt iemand met spontaniteit en gezelligheid gevraagd, maar ook iemand die wil werken.  

Henry’s Photodesign is een klein bedrijf die graag wil groeien en verwacht van de stagiair dat hij of zij hier zich ook voor inzet. 

Een unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van professioneel fotograaf Henry Badeloe (Henry’s Photodesign). 

Voor aantal uren per week, (uren bespreekbaar). 

Functie eisen

Je hebt minimaal MBO, Grafische School 3e of 4e jaars.

Ook ben je communicatief, klantgericht en enthousiast;

Verwacht wordt dat je flexibel bent en zet graag dat stapje extra;

Snel kunnen schakelen,  je bent leergierig en pakt dingen snel op;

Eveneens spreek je vloeiend Nederlands.

Redelijk kunnen omgaan met Photoshop en Adobe Premiere.

In verband de logistiek liefst iemand uit de regio Den Haag

Wat bieden we?

We werken op een uiterst aantrekkelijke provisiebasis, waarover wij je in een persoonlijk gesprek meer zullen vertellen. 

Flexibele werktijden mogelijk. 

Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf door SBB. 

Interesse? 

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over de functie kun je contact met ons opnemen via 06-54626197 of mailen naar info@henrysphotodesign.nl

Tips & Tricks

Scroll up