henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Meelopen als secondshooter

Diensten

Veel verzoeken van mensen die als secondshooter met mij mee willen gaan

secondshooter bij bruiloft

Meelopen als secondshooter bij bruiloft

Ik geef echter prioriteit aan mijn mentor-studenten en stagiaires.
Meer dan 25 jaar ervaring met gedegen vakkennis.

ik ben gediplomeerd fotograaf en tevens een erkend leerbedrijf.

Ook bied ik nu de unieke kans om mij één van je bruiloften mee te laten schieten.

Dan loop ik mee als sceondshooter. Tijdens de shoot kan ik ook jou feedback geven en helpen met de poses.

De enorme waarde is dat ik secondshooter je help kansen te zien en de hele dag door live advies geef over onderwerpen.

Zoals: natuurlijk licht, camera-instellingen, positionering, compositie, lenskeuze en lichtopstellingen voor bruidsfotografie en de mooiste portretten. 

Ook geef ik je tips over het werken met het bruidspaar en hoe je het maximale uit de dag kunt halen.

Dus wil je als secondshooter fotograferen bij bruiloft? Bel mij gerust op. 

Na de fotoshoot is er een persoonlijke sessie van 90 minuten om over jouw reportage te praten, de afbeeldingen te bekijken en om je te helpen bij het uitzoeken en waarderen van de beste foto’s.

Kosten: €595,00 +BTW (+reis/verblijf indien nodig)
Datum: In overleg

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem hier contact met mij op.

Tips & Tricks

Scroll up