henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

wedding photographer

Why professional wedding photographer?

Why a wedding photographer?

You understandably have much to research before your big day, including venue.

(https://dutchreview.com/reviews/places/places-to-have-your-wedding-in-the-netherlands/)

Seating arrangements, dress, rings, food, and undoubtedly a professional wedding photographer.

It’s likely the most important day of your life, and you want to be proud of the photos you show to your family.

Don’t fall into the trap of hiring a friend to take your wedding photos.

 

Hiring an amateur often equals disorganization, mistakes and errors, poorer quality images, and more stress for you.

It wouldn’t do to receive your photos after your wedding and be disappointed with the images.

Every bride and groom want their wedding photography to match the dreamlike joyful vibe of the event

That’s why hire a wedding photographer!

(https://your-we.com/5-romantic-wedding-venues-in-the-netherlands-that-make-you-melt-away/ ).

Only a professional photographer can capture this.

Don't take risk and hire a professional wedding photographer

A true professional wedding photographer will take pride in ensuring you are satisfied with your results – even to the extent of a make-up shoot in the event of bad weather. A professional photographer knows more, cares more, and understands your vision.

Take a look at some flexible options to frame your big day in the perfect way: Henry’s Wedding Photography.

(https://www.henrysphotodesign.nl/en/wedding/)

Remember, a professional wedding photographer isn’t a cost, it’s an investment. After all, all you have left after the special day are the beautiful photos and memories. To get in contact with Henry Badeloe wedding photographer, click here. (https://www.henrysphotodesign.nl/en/contact/)

Blog by Emily

Scroll up