henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Photoshoot

A Gothic business shoot on location

Gothic business Photoshoot

The intention was to do a photo shoot with theme WET.
It rained all week and why always a photo shoot when it’s dry.
So with model and make-up artist agreed to plan a photo shoot in the rain.
Model Ashley felt like the makeup artist thought it was a challenge and I was prepared for water,
also my equipment.
But we were surprised: it was dry and occasionally the sun was shining.
Again or again the photo shoot continues.
We did a Gothic theme. The gothic Business photoshoot.

We did a Gothic theme. Despite no Wet photoshoot!

We have been able to realize a spectacular photo shoot.
View the photos of Model Ashley and the make-up of Maryam (MUA)

Business photoshoot in the studio or on location. 

This time in the photostudio. Hans van Woerkom , the storyteller contacted me for a company photoshoot for his business as a storyteller. A serie of photos of his expressions.

When I started to take the shot he started to tell stories. I listened while he telling end I was wondering how he was in the scene, (the story). The expressions during the storytelling.

I pressed the button on the right moment to capture his expressions . I was listening carefully because the moment to press the shutter is crucial.

It was great to work with Hans van Woerkom, he is a professional storyteller and so the audience is paying attention, the way he is telling the story with his expressions.

 

 

 

Scroll up