henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

bruiloft

Investeer in een goede bruiloft fotograaf of videograaf

Voorkom spijt na je bruiloft, investeer in een goede bruiloft fotograaf of videograaf

Investeer in een goede fotograaf. Als je aan mensen vraagt van welk aspect van de bruiloft ze het meest spijt hebben dan is het meest gehoorde antwoord dat ze geen goed foto of videomateriaal hebben laten maken. Andere dingen waar mensen spijt van hebben zijn dat ze een jurk of pak gekocht hebben wat niet op maat gemaakt was waardoor ze zichzelf gedurende de dag oncomfortabel hebben gevoeld. 

Verbied smartphones tijdens de ceremonie, zo krijg je de mooiste foto’s

Vergeet niet om smartphones te verbieden tijdens de ceremonie. Dit voorkomt dat je voor de onaangename verrassing komt te staan dat jouw foto’s van de ceremonie verpest zijn door alle smartphones die jouw bruiloftsgasten in de lucht hebben gestoken.

De juiste camera passend bij het juiste moment

Misschien is het je weleens opgevallen dat fotografen met verschillende lenzen werken. Dit is niet zonder reden. Een close up van bijvoorbeeld jullie handen tijdens het omdoen van de ringen vraagt om een lens die ongelofelijk goed kan inzoomen.

Probeer maar eens met de camera van je smartphone in te zoomen, je krijgt een korrelig beeld.

Jouw bruiloft verdient prachtige foto’s in een hoge resolutie.

Dit zorgt er namelijk voor een prachtig resultaat wanneer de foto’s worden afgedrukt, ongeacht de grootte van de afdruk.

Hier kom ik vaak met bruidsparen.

De fotograaf, is de hele dag aanwezig om jouw dag vast te leggen.

Jouw bruiloft is een aaneenschakeling van hoogtepunten, van het moment dat het jawoord gegeven wordt, tot het aansnijden van de taart en de openingsdans.

Jij bent ervan verzekerd dat ieder kostbaar moment vastgelegd wordt.

Ik ben als professioneel fotograaf namelijk de hele dag aanwezig. Mijn werkgebied omvat heel Nederland.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring, neem vrijblijvend contact met me op om jouw bruiloft fotografie wensen te bespreken.

Neem contact op voor meer informatie.

investeer in een goede fotograaf
investeer in een goede fotograaf
Scroll up