henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

bruidsreportage

Wanneer kun je het beste trouwfoto's maken?

Wanneer kun je het beste trouwfoto’s maken?

Deze vraag krijg ik vaker van aanstaande bruidsparen die bij mij de trouwreportage boeken.Veel bruidsparen kiezen dit vooraf de doen, dus voor de ceremonie.

Niet een specifiek moment is het allerbeste moment van jullie Grote Dag.

Maar er moet wel een fotoshoot ingepland worden. Dit bespreken ik ruim van tevoren met het bruidspaar.

Soms gaan wij voor ze gaan trouwen de locaties bekijken.

Niet alleen de fotoreportage op locatie (vroeger vaak statiefoto’s) genoemd), maar denk aan de mooie momenten tijdens de trouwdag. Denk bijvoorbeeld, aankleden, momenten met de ouders, traantje wegpinken van mama.

Want dit zijn namelijk de momenten waarop de meest emotionele en spontane reacties vast worden gelegd.

Ik neem daarom veel tijd om foto’s te maken bij de bruid en mijn tweede fotograaf bij de bruidegom.

Zo hebben wij de mooiste momenten van beide koppels die wij mooi in het album kunnen verwerken.

Tijdstip en lichtval tijdens de trouwfoto’s

 Veel bruidsparen kiezen tegenwoordig veel op buitenlocatie te trouwen.

Voor trouwfoto’s geweldig, want natuurlijk licht is het mooiste licht. Ik had toen mooi licht in de middag bij het Amstelpark in Amsterdam.

Bij slecht weer uitwijken naar binnen locatie en met mij ervaring zorg ik voor een mooi evenwicht tussen bestaand en (eventueel) flitslicht voor topfoto’s in jullie bruidsalbum.

 

Spontane foto’s

Spontane foto’s zijn de leukste niet te veel geregisseerd, lekker relax, en jezelf zijn.

Ik zeg altijd jezelf zijn en vergeet de fotograaf, die weet de juiste trouwmomenten.

Ik probeer zo weinig op te vallen, daarom is mijn bedrijfskleding zwart.

Je kunt maar één keer investeren in een goede fotograaf en ik weet dat trouwen een grote investering is.

De tastbare herinnering is voor altijd.

Ik heb altijd kleed, vuilniszak bij me als trouwfotograaf, want ik wil niet dat het bruidsjurk vies wordt. Het is toch niet leuk met een vies jurk de feestzaal binnen te lopen?

Neem genoeg tijd voor je trouwfoto’s. Ook het licht, de zonnestand, in de ochtend of in de middag. Ik hou het licht goed in de gaten. Ik heb veel trouwfoto’s gemaakt op verschillende tijden en ik kan jullie daarbij adviseren. Denk aan de “golden hour”.

Het licht is dan vaak zo mooi en dat levert de meest fantastische kleuren op en daardoor dus prachtige trouwfoto’s.

Eigenlijk hangt een bruiloft samen van mooie en emotionele momenten. Het is belangrijk om die mooie momenten zo goed mogelijk vast te leggen voor jullie trouwalbum. Daarnaast wil je vast ook een aantal échte knallers die je thuis aan de muur kunt hangen. Een professionele trouwfotograaf zal ervoor zorgen dat je je over beiden geen zorgen hoeft te maken!

Ik blijf altijd zeggen: “foto’s onthouden wat mensen vaak vergeten”

Boek of vraag meer informatie hier.

Wanneer kun je het beste trouwfoto's maken?
Wanneer kun je het beste trouwfoto's maken?
Wanneer kun je het beste foto's maken
Wanneer kun je het beste trouwfoto's maken?
Wanneer kun je het beste trouwfoto's maken?
Wanneer kun je het beste trouwfoto's maken?
Scroll up