henry Badeloe
Henry Badeloe

 

Ik heb Surinaamse roots en woon en werk als sinds 1998 als fotograaf in het mooie Den Haag.

Mijn vader gaf mij als kleine jongen een mooi advies dat mij altijd is bijgebleven: help mensen. Help elkaar, dan komt het goed. Deze levensles vormt nog altijd de basis van mijn werk als fotograaf. Want in feite is dat wat ik doe: ik help mensen aan mooie beelden en blijvende herinneringen. Zo maak ik mensen blij.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Op mijn twaalfde zag ik voor een eerst een foto tot ontwikkeling komen in een donkere kamer: wauw, ik vond het geweldig! Toen ik zestien was, kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Dit raakte mij diep in mijn hart. Vanaf dat moment wist ik wat mijn levensmissie was: mensen met unieke beelden een tastbare herinnering geven. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

Zakelijke shoot in de studio of locatie

Weer eens tijd voor  een fotoshoot. Zakelijke shoot in de studio of locatie.

De bedoeling was een fotoshoot te doen met thema WET.

De hele week regende het en waarom altijd een fotoshoot als het droog is.

Dus met model en visagiste afgesproken nu eens een fotoshoot te plannen in de regen.

Model Ashley had er zin de visagiste vond het een uitdaging en ik was voorbereid voor water,

ook mijn apparatuur.

Maar we werden verrast: het was droog en af en toe scheen de zon.

Weer of geen weer de fotoshoot gaat door.

We hebben thema Gothic gedaan.

Ondanks geen Wet fotoshoot hebben we als tem een spetterende fotoshoot kunnen realiseren.

Bekijk de foto’s van Model Ashley en de visagie van Maryam (MUA).

 

Zakelijke shoot in de studio

Zakelijke shoot in de studio of locatie. Deze keer wel in de studio.
Zo kwam ik in contact met de verhalenverteller Hans van Woerkom. 

Er moet een serie foto’s gemaakt worden van zijn expressies.
In korte tijd begon hij een verhaal te vertellen en ik luisterde goed.

Ik moet goed opletten, want het moment van het drukken op de ontspanknop was cruciaal.

Het moest echt op de juiste moment en expressie.
Het was bij filmisch , want hij ging door met vertellen van zijn verhaal.

Het is niet een kwestie van achter elkaar klikken, maar luisteren kijken naar de expressie en dan het juiste moment vastleggen.

Scroll up