fotograaf Henry Badeloe
Henry Badeloe

Mijn naam is Henry Badeloe, de beeldmaker voor bruid-en de zakelijke markt.
Mijn missie is om vanuit een krachtig inlevingsvermogen, met geduld en passie voor het maken van het perfecte beeld, mensen een levenslange en tastbare herinnering te geven.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

De mooiste bruidsfoto’s

Diensten

Na de bruiloft komt het grote nagenieten.

Bruidsfotografie

Bij een trouwreportage besteed ik vooraf ruim tijd om het bruidspaar te leren kennen en hun wensen te bespreken.

Prewedding

Veel stellen kiezen ervoor om voor de bruiloft een pre wedding shoot te doen.

Uniek in Nederland

Mooi weer garantie Nederland.

Het is mogelijk om bij Henry’s Photodesign een mooi weer garantie te boeken. Natuurlijk is het geen garantie voor mooi weer op de dag zelf want daar kunnen we helaas helemaal niets aan doen.

Maar regent het tijdens de geplande photoshoot en schijnt er geen enkel straaltje zon dan kun je een ‘after-weddingshoot’ boeken.
We doen de losse shoot van ongeveer 2 uur,  op een mooie dag en op een af te spreken moment van dezelfde week, maand of jaar.
Ik regel een professionele visagiste en stylist, jullie zorgen dat jullie trouwkleren klaar liggen en we maken er een supervette fotoshoot van!

De foto’s die ik maak kunnen uiteraard verwerkt worden in jullie trouwalbum alsof het op jullie trouwdag was. Vind je dit nep of niet passend dan maak ik een apart album voor je: een After-Weddingalbum.

Tip: Prachtige locatie voor afterwedding shoots.

Tarief Mooi Weer Garantie

De mooi weer garantie Nederland regel je direct tijdens het boeken. Tegen een beperkt tarief van 275 euro heb je de zekerheid van een stralende zon op jullie trouwfoto’s.  De after-weddingshoot is af te sluiten voor een huwelijksdag in de maanden april tot en met oktober.

Let op: de garantie is alleen geldig als het, tijdens de geplande fotoshoot op de huwelijksdag, regende en er geen enkel zonnestraaltje te zien was.

mooi weer garantie
mooi weer garantie

Trouwdag letterlijk of figuurlijk in het water gevallen?

Hadden jullie andere foto’s verwacht van een fotograaf tijdens de fotoshoot? Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een After-weddingshoot” te boeken.

Mooi weer garantie in Nederland. 

Ik ga graag met jullie op pad om op een prachtige zomerdag of -avond, romantische foto’s van jullie te maken!

Tips & Tricks

Scroll up