fotograaf Henry Badeloe
Henry Badeloe

Mijn naam is Henry Badeloe, de beeldmaker voor bruid-en de zakelijke markt.
Mijn missie is om vanuit een krachtig inlevingsvermogen, met geduld en passie voor het maken van het perfecte beeld, mensen een levenslange en tastbare herinnering te geven.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@henrysphotodesign.nl

De mooiste bruidsfoto’s

bruiloft
Diensten

Jullie bruiloft. Alles moet kloppen op die bijzonder dag; de jurk, de ringen, de gasten, de fotograaf.

Mooi weer garantie

Het is mogelijk om bij Henry’s Photodesign een Mooi Weer Garantie te boeken.

Prewedding

Veel stellen kiezen ervoor om voor de bruiloft een pre wedding shoot te doen.

Bruidsreportage

Jullie bruiloft!

Je trouwt maar één keer. Daarom wil je dat alles klopt; de jurk, de ringen, maar ook prachtige bruidsfotografie om jullie mooiste dag later opnieuw te beleven.

Bij een trouwreportage besteed ik vooraf ruim tijd om het bruidspaar te leren kennen en hun wensen te bespreken. Om elke bruiloft met volle aandacht en zorg vast te kunnen leggen kies ik voor een beperkt aantal opdrachten per jaar. Het fotograferen en nabewerken wordt hierdoor nooit haast- of routinewerk.  

Ik hou van een persoonlijke aanpak. Een klik met de fotograaf en een vertrouwd gevoel is bij huwelijksfotografie heel belangrijk. Ik stel me graag professionele maar ook sociaal op, zodat alles ontspannen verloopt en er een ongedwongen sfeer ontstaat. Tijdens jullie huwelijk ben ik op een subtiele manier op de achtergrond aanwezig, waarbij ik steeds oog hou voor de mooiste invalshoek, veelzeggende details en bijzondere blikken.

Destination Weddings | Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland?  Dat is heel bijzonder. Hiervoor kan ik een fantastisch ‘Destination Wedding’ pakket aanbieden al vanaf 2450 euro.

Steeds vaker reis ik met het bruidspaar mee als er in het buitenland getrouwd wordt. Hebben jullie plannen in die richting mail me dan gerust al jullie wensen en plannen door. Ik maak graag een mooi voorstel om deze bijzonder dag te fotograferen.

Welke bestemming dan ook!

bruiloft
bruiloft

Liever een videoreportage?

Emotionele beelden, mooie woorden van familie of vrienden, maar ook de grappige momenten: ze zijn het allemaal waard om gezien en gehoord te worden.

Willen jullie een videoreportage dan kan ik jullie professionele videografen aanbevelen uit mijn netwerk. Zij verstaan de kunst om alles in prachtige beelden vast te leggen. Natuurlijk met muziek die bij jullie hoort.

Foto of video met een drone is ook mogelijk na overleg.

Tips & Tricks

Scroll up