Workshops: Fotografie is jouw passie?

Fotografie wat een leuke hobby, maar je wilt meer. 

Je bent begonnen als hobby, een beetje erbij, want het is zo leuk om te doen. Bloemetjes, bijtjes en misschien soms een portret, familiefoto‚Äôs, superleuk! Op een gegeven moment wil je meer, een betere camera, toch dat ene hele fijne objectief en het lijkt je ook leuk om meer mensen te fotograferen. Misschien heb je zelfs al een betaalde klus gedaan en merk je dat het je extra motiveert om nog mooier werk te maken. 

Mensen blij maken met jouw fotografie, dat is toch geweldig! 

Waarom ik mijn kennis wil delen. 

Het is een persoonlijke frustratie van mij geworden dat er met grote regelmaat bruidsparen teleurgesteld zijn door hun fotograaf. Daar het vak vrij is gesteld is tegenwoordig iedereen fotograaf! 

Mijn bruidsparen waarderen mijn dienstverlening, communicatie en producten. Ik heb een systeem en workflow ontwikkeld dat werkt, waardoor ik consequent hoge kwaliteit kan leveren en zeer tevreden klanten hebben. Dit gun ik iedere beeldmaker. 

Je redt het niet zonder bijbaantje? 

Er zijn veel te veel fotografen die er een baan naast moeten houden om hun fotografie te kunnen betalen. Ze hebben niet in de gaten dat ze op het niveau van een bijstandsuitkering werken waardoor er geen budget is voor het aanschaffen van professionele apparatuur, de juiste software, een degelijke back-up structuur en bijhouden van kennis. Zou het niet geweldig zijn als je volledig over kon stappen op fotografie?  

Ga jij tot de uiterste en sta je achter kwaliteit? 

Naast mijn afgeronde opleiding Fotovakschool en In de afgelopen 20 jaar heb ik enorm veel kennis opgedaan en ons allerlei technieken eigen gemaakt die mij heeft geholpen hebben naar het niveau waar ik nu ben.  

Ik zal je opleiden en coachen tot een professioneel fotograaf, omdat ik een gedegen vakkennis en ervaring heb.  

Wil jij liever leren van een vakman met gedegen kennis van fotografie? 

Naast analoog en nu met digitaal onderscheid ik van andere nieuwe generatie fotografen en kan jou de juiste skills leren! 

Neem contact op en stuur mij een e-mail met je motivatie. 

Ik zal voor jou een offerte op maat maken.