Meer informatie: Training: Recensies stagiaires: _HPD2566

Een aangename ervaring!Jaargang 2018-2019 liep ik stage bij Henry’s Photodesign. Henry Badeloe is met zijn jaren lange ervaring en een gedegen opleiding geweldige vakfotograaf. Ik ben dan ook zeer tevreden met Henry’s Photodesign.Het was een prettige ervaring. Een man dat meer dan een fotograaf is. Een zeer positieve opgewekte enthousiaste stagebegeleider. Open, eerlijk en betrouwbaar! Erg prettig als stagebegeleider. Die zijn werk als stagebegeleider goed en serieus neemt.  In de omgang geeft die ook goeie persoonlijke aandacht. Hij weet in korte tijd duidelijk en goed je de basis van het   vak te leren. Met zijn geduld en aandacht helpt die je precies waar het nodig is. Ook weet hij zeer leuke, goeie en leerzame buiten opdrachten. Je verveeld je dan ook geen seconde. Soms even wat serieuzer op de vingertje tikken en soms met een lach en grapjes. In het algemeen is het een goeie stage. Ik heb Henry als een professionele, creatieve maar vooral gezellig man ervaren. Met groot gevoel voor humor.  Wie houd er nou niet van om met plezier naar stage te gaan. Als je meer over fotografie wilt leren is Henry Badeloe de man. Zeker beveel ik Henry’s photodesign aan alle andere stagiaires.Viney Akbarsing.

Een aangename ervaring! 

Jaargang 2018-2019 liep ik stage bij Henry’s Photodesign. Henry Badeloe is met zijn jaren lange ervaring en een gedegen opleiding geweldige vakfotograaf. Ik ben dan ook zeer tevreden met Henry’s Photodesign. 

Het was een prettige ervaring. Een man dat meer dan een fotograaf is.  

Een zeer positieve opgewekte enthousiaste stagebegeleider. Open, eerlijk en betrouwbaar! Erg prettig als stagebegeleider. Die zijn werk als stagebegeleider goed en serieus neemt. In de omgang geeft die ook goeie persoonlijke aandacht. Hij weet in korte tijd duidelijk en goed je de basis van het vak te leren. Met zijn geduld en aandacht helpt die je precies waar het nodig is.  

Ook weet hij zeer leuke, goeie en leerzame buiten opdrachten. Je verveeld je dan ook geen seconde. Soms even wat serieuzer op de vingertje tikken en soms met een lach en grapjes. In het algemeen is het een goeie stage. Ik heb Henry als een professionele, creatieve maar vooral gezellig man ervaren. Met groot gevoel voor humor.  

Wie houd er nou niet van om met plezier naar stage te gaan. Als je meer over fotografie wilt leren is Henry Badeloe de man. Zeker beveel ik Henry’s photodesign aan alle andere stagiaires. 

Viney Akbarsing.