Meer informatie: Training: Recensies stagiaires: Schermafbeelding

Een leerzame en leuke stage!Van 11 februari 2019 t/m 5 juli 2019 liep ik stage bij Henry’s Photodesign. Henry heeft al 30 jaar ervaring met fotografie en vindt het erg leuk om andere studenten het mooie vak fotografie te leren. Henry is heel kwaliteitsgericht, klantgericht en leert graag nieuwe dingen. Hij kan zijn kennis die hij heeft opgebouwd in al die jaren goed delen met anderen. Henry maakt goed contact met zijn klanten, hij probeert ze op hun gemak te stellen voor zijn camera, het liefst drinkt hij zelfs eerst nog een uur een bakkie koffie of thee om te kletsen.Henry is ook bezig om zich te verdiepen in videografie, hierdoor variëren de opdrachten van fotoreportages tot portret shoots en ook videoreportages of interviews. Ik heb veel geleerd van Henry en vond het een leerzame maar ook een leuke stage. Kimberly Recensie

Een leerzame en leuke stage! 

Van 11 februari 2019 t/m 5 juli 2019 liep ik stage bij Henry’s Photodesign. Henry heeft al 30 jaar ervaring met fotografie en vindt het erg leuk om andere studenten het mooie vak fotografie te leren.  

Henry is heel kwaliteitsgericht, klantgericht en leert graag nieuwe dingen. Hij kan zijn kennis die hij heeft opgebouwd in al die jaren goed delen met anderen.  

Henry maakt goed contact met zijn klanten, hij probeert ze op hun gemak te stellen voor zijn camera, het liefst drinkt hij zelfs eerst nog een uur een bakkie koffie of thee om te kletsen. 

Henry is ook bezig om zich te verdiepen in videografie, hierdoor variëren de opdrachten van fotoreportages tot portret shoots en ook videoreportages of interviews.  

Ik heb veel geleerd van Henry en vond het een leerzame maar ook een leuke stage.  

Kimberly Recensie