Bruidsreportages: Referenties: Janine en Rakesh

We hadden het weer mee en iedereen was in de stemming.Wij zijn getrouwd in Museum de Cruquius in Hoofddorp.We wilden graag een relaxte sfeer die dag en dat is goed gelukt. Van het begin tot eind waren de fotografen bij ons en hebben alles geweldig en alle momenten goed vastgelegd.Creativiteit was goed gebruikt want het zijn schitterende foto's geworden. Als wij de foto's terugkijken dan beleven wij als opnieuw.Ook 's avonds zijn de belangrijkste en leuke momenten vastgelegd. Van het begin tot eind was het contact met Henry super. Hij probeert samen tot een oplossing te komen en om aan je wensen te voldoen, als je ideeën hebt dan zijn die ook welkom. Henry is overal op tijd, heeft zijn zaken goed op orde en weet waar hij mee bezig is.Kortom {quote}Trouwen met Henry{quote} is voor ons: enthousiast, prettig contact, goede prijs en supermooie foto's!
Janine en Rakesh

We hadden het weer mee en iedereen was in de stemming. 

Wij zijn getrouwd in Museum de Cruquius in Hoofddorp. 

We wilden graag een relaxte sfeer die dag en dat is goed gelukt. Van het begin tot eind waren de fotografen bij ons en hebben alles geweldig en alle momenten goed vastgelegd. 

Creativiteit was goed gebruikt want het zijn schitterende foto's geworden. Als wij de foto's terugkijken dan beleven wij als opnieuw. 

Ook 's avonds zijn de belangrijkste en leuke momenten vastgelegd. Van het begin tot eind was het contact met Henry super. Hij probeert samen tot een oplossing te komen en om aan je wensen te voldoen, als je ideeën hebt dan zijn die ook welkom. Henry is overal op tijd, heeft zijn zaken goed op orde en weet waar hij mee bezig is. 

Kortom "Trouwen met Henry" is voor ons: enthousiast, prettig contact, goede prijs en supermooie foto's!