Bruidsreportages: Referenties: Sissy en Simon

Henry Badeloe was onze trouwfotograaf en is ons zeer goed bevallen.De dag was behoorlijk vol: fotosessie, trouwerij en feest in de avond. De hele dag is de fotograaf er bij geweest.Met de fotosessie zijn we goed begeleid voor mooie foto's, en de rest van de dag eigenlijk zeer vrij gelaten waarbij zonder hinder de foto's zijn genomen. Het is toch niet zomaar iemand die de hele dag er bij is!Maar ook wist hij weer niet te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Henry weet de momenten te pakken voor mooie foto's.Wij hebben Henry als een professionele, betrokken, creatieve, oog voor detail maar vooral een gezellige man ervaren met een groot gevoel voor humor.Hier zijn we erg tevreden over.
Sissy en Simon

Henry Badeloe was onze trouwfotograaf en is ons zeer goed bevallen. 

De dag was behoorlijk vol: fotosessie, trouwerij en feest in de avond. De hele dag is de fotograaf er bij geweest. 

Met de fotosessie zijn we goed begeleid voor mooie foto's, en de rest van de dag eigenlijk zeer vrij gelaten waarbij zonder hinder de foto's zijn genomen. Het is toch niet zomaar iemand die de hele dag er bij is! 

Maar ook wist hij weer niet te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Henry weet de momenten te pakken voor mooie foto's. 

Wij hebben Henry als een professionele, betrokken, creatieve, oog voor detail maar vooral een gezellige man ervaren met een groot gevoel voor humor. 

Hier zijn we erg tevreden over.