Bruidsreportages: Referenties: Manon en Ashley

Henry was onze fotograaf op de bruiloft en we hadden ons geen betere kunnen wensen. In de ochtend hebben wij een shoot gedaan in het park. De foto’s van deze shoot zijn prachtig geworden. Veel mooier dan dat wij hadden verwacht. Soms waren we Henry kwijt, maar vonden we hem achter een bosje terug, vanwaar hij schitterende foto’s schoot. Hij is een zeer creatieve fotograaf. Na deze shoot zijn wij naar de locatie gegaan, alwaar Henry al onze gasten op de foto heeft gezet. Dit zijn prachtige foto’s geworden.  Ook hier liet Henry weer zien dat hij een zeer creatieve en professionele fotograaf is. Hij is super leuk met kinderen en dat levert dan ook ontzettend mooie beelden op. Als je Henry als fotograaf hebt, weet je zeker dat je een dag vol met humor krijgt. Na de bruiloft kregen wij als snel foto’s toegestuurd. Henry heeft ons ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van de trouwboeken. Deze zijn ook echt prachtig geworden.  Henry is een super professionele, creatieve en enthousiaste fotograaf. Wij raden Henry dan ook absoluut aan iedereen aan.
Manon en Ashley

Henry was onze fotograaf op de bruiloft en we hadden ons geen betere kunnen wensen.  

In de ochtend hebben wij een shoot gedaan in het park. De foto’s van deze shoot zijn prachtig geworden. Veel mooier dan dat wij hadden verwacht. Soms waren we Henry kwijt, maar vonden we hem achter een bosje terug, vanwaar hij schitterende foto’s schoot. Hij is een zeer creatieve fotograaf.  

Na deze shoot zijn wij naar de locatie gegaan, alwaar Henry al onze gasten op de foto heeft gezet. Dit zijn prachtige foto’s geworden.  

Ook hier liet Henry weer zien dat hij een zeer creatieve en professionele fotograaf is. Hij is super leuk met kinderen en dat levert dan ook ontzettend mooie beelden op.  

Als je Henry als fotograaf hebt, weet je zeker dat je een dag vol met humor krijgt.  

Na de bruiloft kregen wij als snel foto’s toegestuurd. Henry heeft ons ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van de trouwboeken. Deze zijn ook echt prachtig geworden.  

Henry is een super professionele, creatieve en enthousiaste fotograaf. Wij raden Henry dan ook absoluut aan iedereen aan.