Bruidsreportages: Mooi weer garantie

After weddingshoot. 

Uniek in Nederland en als eerste fotograaf bied ik nu aan. 

Met ingang van 1 januari 2012 is het mogelijk om mooi weer garantie te boeken. Niet tijdens jullie trouwdag, op de dag zelf is daar helemaal niets aan te doen natuurlijk. Het weer in Nederland is wisselend en vandaar mijn aanbod. 

Tijdens de losse shoot van ongeveer 2 uren op een mooie dag van jullie samen op een ander moment van dezelfde week, maand of zelf een heel ander moment van het jaar. Zie het als een “After Wedding Shoot”. Het is heel normaal om voor je bruiloft samen foto’s te laten maken op een mooie trouwlocatie, dus waarom zou je dat niet doen na de bruiloft? Ik regel een professionele visagiste en stylist, jullie zorgen dat jullie trouwkleren klaar liggen en we maken er een supervette fotoshoot van! 

De foto’s die ik maak kunnen uiteraard verwerkt worden in jullie trouwalbum alsof het op jullie trouwdag was, vinden jullie dit niet passen of nep, dan kan ik natuurlijk een apart album voor maken, of gewoon een supergave vergroting op bijvoorbeeld, plexiglas, aluminium of hout voor aan de muur! 

Investering

De mooi weer garantie kun je op twee manieren regelen voor jullie bruiloft.  

1. Sluit tijdens boeken een mooi weer garantie af. Deze garantie biedt tegen beperkt bedrag van € 75, – de zekerheid van een mooi weer (stralende zon) op jullie trouwfoto’s. Deze is af te sluiten voor een huwelijksdag in de maanden april tot en met oktober en is alleen geldig indien tijdens de tijd die vooraf gepland is voor de fotoshoot en geen enkel zonnestraaltje te zien was en het regende. 

2. Boek een shoot achteraf inclusief professionele visagie voor € 250, – . Wanneer het weer tegenviel op jullie dag kunnen we na de bruiloft een nieuwe dag inplannen voor de foto’s, ook indien jullie van te voren geen garantie afgesloten hebben. De foto’s kunnen ook nu vanzelfsprekend verwerkt worden in jullie album. Dit is inclusief visagie door een professionele haar- en make-up styliste, indien gewenst voor jullie beiden. 

Al getrouwd? 

Zijn jullie trouwfoto’s letterlijk in het water gevallen? Hadden jullie andere foto’s verwacht van jullie fotograaf tijdens de fotoshoot? Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een “ After Wedding Shoot” te boeken. Ik ga graag met jullie op pad op een fantastisch mooie dag of zomeravond om echt romantische foto’s van jullie te maken!