Bruidsreportages: Levering met album

Pakket:1
Pakket:1

Bruidsfotografie met een verrasingsalbum! 

Iedereen kan met zijn vakantiefoto’s snel en gemakkelijk een album maken met de software van de bedrijven die albums voor een goede prijs aanbieden aan consumenten. Deze albums hebben een goede prijs kwaliteit verhouding en hebben al snel een wow-factor bij iedereen die je het laat zien (ook al is het vaak uit respect.) 

Er is veel vraag van bruidsparen om zelf een bruidsalbum te maken. Veel fotografen bieden deze optie aan. 

Ik heb tevens de afgelopen jaren de zelfgemaakte albums van bruidsparen bekeken. 

Ik bied deze optie niet aan. Ik lever altijd een bruidsreportage met album en de bruidsparen die ik mocht fotograferen zijn ontzettend blij met hun tijdloze bruidsalbum. 

De voornaamste reden hiervoor is dat ik mijn uiterste best doe om elke foto die ik aflever er helemaal perfect uit te laten zien. 

Er gaan dagen werk in de nabewerking van de foto’s en daarna ook nog eens in het album ontwerp. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken druk ik mijn foto’s voor het album zelf af om de hoogste kwaliteit te bieden. Ik heb diverse leveranciers vergeleken, die ook perfecte afdrukken leveren voor mijn albums. 

En ik heb ook de juiste leverancier gevonden die product levert waar ik volledig achter sta! 

De door bruidsparen zelfgemaakte albums die ik heb gezien misten deze hoge kwaliteitseisen die ik zelf aan mijn trouwalbums stel. Er miste kleurintensiteit, diepte of het contrast was veel te hoog, waardoor de foto’s waar ik zo veel tijd en aandacht aan geschonken had niet meer tot hun recht kwamen. 

Indien een bewuste keuze wordt gemaakt voor het inhuren van een professionele fotograaf, zal dat waarschijnlijk zijn omdat jullie echte goede foto’s willen van jullie bijzondere dag. 

Om het eindproduct dat jullie de rest van jullie leven gaan bekijken (het fotoalbum) dan vervolgens zelf te gaan maken, dat zou echt heel erg zonde zijn van het geld dat jullie investeren. 

Vaak wordt er gezegd: afdrukken met album is toch niet van deze tijd! 

Let wel! het album is het enige tastbare bewijs van jullie dag!