Bruidsreportages: Bruidsfotografie door Nederland en buitenland

bruidsfotograafden-haag

Bruidsfotografie 

Alles moet kloppen; de jurk, de ringen, maar ook prachtige bruidsfotografie om jullie mooiste dag later opnieuw te beleven. 

Bij een bruidsreportage besteed ik vooraf ruim tijd om het bruidspaar te leren kennen en hun wensen te bespreken. Om elke bruiloft met volle aandacht en zorg vast te kunnen leggen kies ik voor een beperkt aantal opdrachten per jaar. Het fotograferen en nabewerken wordt hierdoor nooit haast- of routinewerk. 

Ik hou van een persoonlijke aanpak. Een klik met de fotograaf en een vertrouwd gevoel is bij bruidsfotografie heel belangrijk. Ik stel me graag professionele maar ook sociaal op, zodat alles ontspannen verloopt en er een ongedwongen sfeer ontstaat. Tijdens jullie huwelijk ben ik op een subtiele manier op de achtergrond aanwezig, waarbij ik steeds oog hou voor de mooiste invalshoek, veelzeggende details en bijzondere blikken.  

Willen jullie je idee├źn bespreken, en samen kijken wat er mogelijk is en of ik iets voor jullie kan betekenen? Kom langs nu ik nog vrij ben. De koffie staat niet klaar maar wordt altijd vers gezet! 

Check nu je datum